Afbeelding
Foto: De Meerpaal

Kom bij de Club | Iedere vierde maandag van de maand Leeskring in De Meerpaal

Cultuur Kom bij de Club

DRONTEN - De meeste verenigingen houden zomervakantie. Als straks het seizoen weer begint, zoekt vrijwel iedereen nieuwe leden. DeDrontenaar.nl stelt clubs in de gelegenheid om leden te werven via de rubriek ‘Kom bij de Club‘. Stuur jouw artikel en foto naar redactie@dedrontenaar.nl.

Leeskring 

,,De Leeskring 2 van Meerpaal Welzijn zoekt nieuwe leden. Deze groep met enthousiaste lezers komt elke vierde maandag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur bij elkaar in De Meerpaal. De leden bespreken dan samen met een gespreksleider het boek dat ze in die maand gelezen hebben. Dat leidt vaak tot interessante discussies. 

Lezen vergroot het welzijn. De Meerpaal stimuleert lezen door middel van de leeskring. Lezen verruimt het denken, leert je anderen beter te begrijpen en vergroot het welzijn.

Iedereen is welkom bij de Leeskring. De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Enthousiast geworden om deel te nemen aan de Leeskring? Meld je dan aan bij Marianne Dissel door te bellen met telefoonnummer 0321 314 362. Ook voor meer informatie kun je bij haar terecht.”

Kom bij de Club

Asv Dronten
Asv Dronten maakt zich op voor kraker, vanmiddag in Apeldoorn 7 uur geleden
Wethouder Duvekot
Peter Duvekot: Jongerenwerk Biddinghuizen kan vanaf mei aan de slag aan De Dreef 8 uur geleden
De officiële opening van de tulpenroute in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er zaterdag te doen? Beleeftuin, tulpenroute, concerten, campers 8 uur geleden