Muzikanten en toeschouwers welkom bij jamsessie in Flavour
Muzikanten en toeschouwers welkom bij jamsessie in Flavour brugmedia.nl

Muzikanten en toeschouwers welkom bij jamsessie in Flavour

Cultuur

DRONTEN - In grand-café Flavour wordt donderdagond een jamsessie gehouden. ,,We beginnen om 19.30. Dat is relatief vroeg maar zo krijgen ook jonge muzikanten een kans om podiumervaring op te doen'', aldus organisator Imre Kruis.

Elke laatste donderdag van de maand zijn muzikanten en toeschouwers welkom in Flavour tijdens de maandelijkse jamsessie. De Meerpaal Academie wil met dit initiatief muzikanten een podium bieden, ongeacht leeftijd of niveau. De organisatie zorgt voor een drumstel, toetsen, zanginstallatie en versterkers). Liefhebbers van live muziek die willen komen luisteren zijn welkom.

Bandcoaching

Op woensdag 1 oktober start De Meerpaal Popschool met een nieuwe reeks van tien lessen bandcoaching. ,,In de lessen krijgen muzikanten van ervaren docenten de fijne kneepjes van het samenspelen in een band aangeleerd'', aldus De Meerpaal, ,,De lessen worden gegeven door muziekdocenten die zelf ook actief zijn als uitvoerend musicus. De bands van de Popschool presenteren zich voor publiek tijdens de Popschool Bandnight aan het einde van de lesreeks.''

De leerlingen worden op basis van leeftijd, spelniveau en ervaring in bandjes geplaatst. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er ook een band met volwassenen gevormd. Daarnaast is het ook mogelijk dat bestaande bands zich inschrijven om onder begeleiding van een bandcoach aan hun repertoire te werken.

Meer informatie: popschool@meerpaal.nl.