Uitgelaten feesttent zingt uit volle borst mee met Martijn Fischer
Uitgelaten feesttent zingt uit volle borst mee met Martijn Fischer brugmedia.nl

Uitgelaten feesttent zingt uit volle borst mee met Martijn Fischer

Cultuur

DRONTEN - De Meerpaaldagen kregen vannacht een daverende afsluiting. Martijn Fischer kreeg het plein plat met nummers van André Hazes. ,,Ik vond het wild in Dronten'', zei de zanger en acteur na afloop tegen DeDrontenaar.nl.

Na het optreden van Martijn Fischer stonden de gezichten op vrolijk bij alle betrokkenen bij de Meerpaaldagen. ,,Onvoorstelbaar, wàt een feest'', concludeerde voorzitter Richard Onderberg nadat hij op het podium ten overstaan van vele duizenden Drontenaren het driedaagse dorpsfeest had afgesloten.

Héél bijzonder

,,Van begin tot eind een aaneenschakeling van mooie hoogtepunten. Héél bijzonder'', vervolgde de preses van de stichting ProDronten.

De afsluitende avond bood letterlijk 'voor elk wat wils'. Het begon voor de kinderen met het optreden van Keet. De hele tent zong rond elf uur uit volle borst mee met Martijn Fischer, maar ook de New York Band was een schot in de roos en ook de afsluitende meezingers van de PPM Band werden luidkeels meegezongen.

Competitie voor bands

Volgend jaar beleven de Meerpaaldagen hun zilveren jubileum. Richard Onderberg kondigde alvast één jubileumactiviteit aan: er komt een competitie voor regionale bands en de winnaar staat over een jaar op het grote podium van het Redeplein.

LATER MEER!




>> Zie het dossier 'Meerpaaldagen' van DeDrontenaar.nl.
>> De Meerpaaldragers.
>> Vul ook de De Grote Redeplein Enquête in.