Franse komedie bij eerstvolgende Flavour & Film
Franse komedie bij eerstvolgende Flavour & Film brugmedia.nl

Franse komedie bij eerstvolgende Flavour & Film

Cultuur

DRONTEN - De filmvertoningen van De Meerpaal in combinatie met een koffie-, lunch- of wijnarrangement zijn op zomerreces. De bioscoop heeft echter de eerste film van het seizoen 2015/'16 al aangekondigd: de Franse komedie 'La Famille Bélier'.

Het concept Flavour & Film is vooral in trek bij ouderen. Op de eerste donderdag en vrijdag van de maand programmeert De Meerpaal een film speciaal voor deze doelgroep.

3 en 4 september

Op 3 en 4 september draait de film 'La Famille Bélier' van regisseur Eric Lartigau met in de hoofdrollen Karin Viard, François Damiens, Eric Elmosnino en ?Louane Emera.

,,In het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de oudste dochter Paula. Zij is de onmisbare tolk in het dagelijks leven van haar ouders, waar zij met name een belangrijke rol speelt in het managen van de familieboerderij. Op een dag besluit Paula met de steun van haar muziekleraar, die ontdekt dat ze geweldig kan zingen, mee te doen aan een zangwedstrijd. Een keuze die haar bij haar gezin zal weghalen, maar haar leven voorgoed zal veranderen.''