Onbeperkt eten en daarna de film over André Hazes

Cultuur

DRONTEN - Onbeperkt eten en naar de landelijke voorpremière van de André Hazes-film 'Bloed, Zweet en Tranen'. Het kan op maandag 30 maart in De Meerpaal.

Persbericht De Meerpaal:

,,Op maandag 30 maart vindt de rode loper première plaats in Tuschinski in Amsterdam van 'Bloed, Zweet & Tranen', dé film over het leven van André Hazes. Tegelijkertijd zal de film op vele andere plekken te zien zijn, waaronder in De Meerpaal. Voor slechts ? 15,- kunnen filmliefhebbers genieten van een Hollandse hap (all you can eat) en de film.

Bloed, Zweet & Tranen is een oprecht, emotioneel en humoristisch verhaal over het bewogen leven van André Hazes. In de film worden de drie belangrijkste fases uit zijn leven verteld; zijn rauwe jeugd en de ontdekking door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren '60, zijn doorbraak in de jaren '80 met de hits als 'Zeg Maar Niets Meer', 'Een Beetje Verliefd' en 'Ik Meen ?t' en zijn moeizame laatste maanden in 2004.

In deze laatste fase voor zijn dood worstelt hij met zijn heftige verleden, zijn verslechterde gezondheid en de angst voor wat hem te wachten staat. Zal hij, dé volkszanger van Nederland, nog één keer schitteren in een uitverkochte Arena?''

Afbeelding
Bijna één op de tien jongeren in de gemeente Dronten krijgt jeugdzorg 9 uur geleden
4 mei in Dronten.
Wat is er zaterdag te doen? Gamefestival, voorouders, voetbal, dodenherdenking 10 uur geleden
Er is dit jaar geen stembureau in De Meerpaal.
Gemeente Dronten zoekt hulp op stembureaus bij Europese verkiezingen 10 uur geleden