Huub Stapel komt met nieuwe show naar De Meerpaal

Cultuur

DRONTEN - MV2 is een geheel nieuwe one-man-show van Huub Stapel over relaties en liefde. Huub Stapel staat op 12 maart in De Meerpaal.

Persbericht De Meerpaal:

,,Een avondvullende voorstelling vol praktische tips, herkenbare verhalen, mooie gedichten en melancholische liedjes over de liefde. Huub Stapel staat met deze hilarische voorstelling op donderdag 12 maart in De Meerpaal.

Mannen komen van Mars was een enorme theaterhit. Stapel speelde die show, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van John Gray, ruim vierhonderd keer. In MV2 schreef Peter de Baan de tekst speciaal voor Huub en tekende tevens voor de regie. Huub zocht de bijbehorende liedjes en gedichten uit en staat uiteraard op het toneel.

Zo ontstond een heel persoonlijke voorstelling waarin het publiek nieuwe inzichten opdoet over het verschil tussen mannen en vrouwen en hoe je daarmee in een relatie mee om kunt gaan. ?Huub Stapels energieke presentatie, zijn innemende verontwaardiging, zijn verstild poëtische entr'actes en zijn ad remme reacties op de zaal zijn ook in deze show volop aanwezig?, aldus de pers.''

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 16 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 16 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 17 uur geleden