Los Muziektheater brengt 'een avond boordevol humor'

Cultuur

DRONTEN - Vier meiden belichten het leven van vier meiden, achter in de twintig. Ze hebben een conservatoriumdiploma, maar maken cabaret. Los Muziektheater staat op vrijdag 13 maart met hun nieuwe voorstelling Total Los in De Meerpaal.

Persbericht De Meerpaal:

,,Het motortje van de show is een bezuiniging in het theater. Er is een afwijzing op subsidie binnengekomen en er moet iets gebeuren. De kaartjes duurder, nee dat niet, kwaliteit inleveren, versoberen, ook niet. Dan maar een van de vier leden lozen en als trio verder. De geplande stemming hiervoor wordt nog even uitgesteld en het publiek mag na afloop bepalen wie van de vier het collectief zal moeten verlaten.

Humor, met soms mooie scherpe randjes maar ook vertederende liedjes passeren de revue. De meiden van LOS zijn snel, modern en qua teksten brutaal. De voorstelling gaat als een tierelier en daarvoor alle lof voor regisseur Silvester Zwaneveld, die op vrijdag 6 maart met zijn eigen voorstelling te zien is in De Meerpaal.

De talloze onverwachte, maar zeer vermakelijke scenes tonen aan dat LOS Muziektheater een geweldig goed op elkaar afgestemd en ingespeeld collectief vormt.''