Mixed Music Festival bij strandpaviljoen Oase
Mixed Music Festival bij strandpaviljoen Oase brugmedia.nl

Mixed Music Festival bij strandpaviljoen Oase

Cultuur

DRONTEN - ?Een primeur in Flevoland: optredens van maar liefst elf muziekgroepen uit Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant.? Dat zegt strandpaviljoen De Oase aan het Drontermeer over het Oase Mixed Music Festival. Het evenement wordt gehouden op zaterdag 11 april van 14 tot 20 uur.

Het festival is geboren vanuit het idee dat verschillende muziekgroepen elkaar misschien wel kennen, maar slechts zelden naar elkaar luisteren.
Het Oase Mixed Music Festival wordt om twee uur geopend door burgemeester Aat de Jonge.

Daarna beginnen de optredens. Er is een grote variatie aan muziekgroepen: twee smartlappenkoren, een vrouwenkoor, twee popkoren, twee gospelkoren, een piratenkoor, een gelegenheidsband, een accordeonvereniging en de fanfare. Zij doen allemaal op non-profit basis mee en treden afwisselend een half uur op.

Drie podia

Het strandpaviljoen krijgt voor dit outdoorfestival drie podia: podium Biddinghuizen komt in het paviljoen, en de podia Swifterbant en Dronten komen in een feesttent op het festivalterrein. Verder zijn er op verschillende locaties zitjes en hangplekken waar hapjes en drankjes te verkrijgen zijn.
De Oase sponsort het festival, inclusief de entree voor de bewoners van De Regenboog. Hun busvervoer wordt gesponsord door MƔrion Reizen uit Dronten.

Voorverkoop

In de voorverkoop kost een kaartje 5 euro per persoon, inclusief het parkeren. Voorverkoopadressen zijn: Primera Dronten, Primera Swifterbant, De Kleine Huishoudbeurs Biddinghuizen, strandpaviljoen De Oase en de deelnemende muziekgroepen. ?Gezien het groot aantal deelnemers is er maar een beperkt aantal kaarten te verkrijgen, dus wees er snel bij?, waarschuwt het strandpaviljoen.

Meer info: www.strandpaviljoendeoase.nl.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 18 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 18 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 19 uur geleden