Muziekdocenten De Meerpaal verzorgen middagconcert

Cultuur

DRONTEN - Onder de titel Meesterwerk biedt De Meerpaal een aantal van haar muziekdocenten dit seizoen een podium. Op zondagmiddag 22 februari is er een optreden van het Jan Willem van Delft Trio en zangeres Janine Beens.

De liefde van de docenten voor muziek stopt volgens De Meerpaal niet na het lesgeven: "Dus spelen docenten van De Meerpaal Academie vaak ook in allerlei formaties. Docent Jan Willem van Delft laat het publiek graag kennismaken met zijn band."

"Het Jan Willem van Delft Trio is swingend, funky, latin, gepassioneerd en lyrisch. Op zoek naar muzikaal avontuur en tegelijkertijd interactief naar haar luisteraars. En dat raakt."

Janine Beens

Tijdens dit concert bundelen het Jan Willem van Delft Trio en zangeres Janine Beens hun talenten: "Het trio brengt een prachtig eigen programma. Daarnaast spelen ze nummers van het eerste album van Janine. Een album dat een Zilveren Duif Award voor beste gospelalbum ontving."

"Ook lichten ze een tipje van de sluier van het nieuwe album van haar, wat in het voorjaar van 2015 uit zal komen. De jazzy pop-songs, de luisterliedjes van Janine en het energieke, swingende en interactieve spel van het trio zorgen voor een adembenemend concert."