Komedie 'Homies' vanaf vrijdag in De Meerpaal

Cultuur

DRONTEN - Homies is een film over vier vrienden (Robert de Hoog, Manuel Broekman, Gijs Naber en Tibor Lukács), die per ongeluk in absurde en grappige situaties terechtkomen. De film is vanaf vrijdag 16 januari te zien in De Meerpaal in Dronten.

Persbericht De Meerpaal:

In de komedie Homies is Timo vastbesloten om zijn ex-vriendin Sophie terug te winnen. Hij en Sophie waren het perfecte stel, totdat zij het uitmaakte. Sophie had behoefte aan een volwassen relatie met iemand die zijn leven wél op de rit heeft. Want het zooitje ongeregeld waar Timo nog steeds mee samenwoont, is nog lang niet toe aan een volwassen leven.

Timo zet alles op alles om Sophie te overtuigen dat hij het roer sinds de break-up allang heeft omgegooid. Kleine uitdaging is alleen wel dat hij de waarheid iets mooier heeft gemaakt dan deze daadwerkelijk is. Vol goede moed na een avondje met Sophie, komt Timo thuis in de woning die hij nog steeds deelt met zijn huisgenoten. Daar komt hij echter oog in oog te staan met de Russische maffia.

Sebas blijkt per ongeluk de verkeerde mensen tegen zich in het harnas te hebben gejaagd. Dit kleine ?incidentje' heeft ertoe geleid dat er niet alleen drie zwaar geïrriteerde Russen in huis staan, maar ook een enorme koffer met 22 kilo coke. Aan Timo, Mark, Sebas en Felix de verantwoordelijke taak om deze lading binnen één week te verkopen tegen de straatwaarde. Maar verantwoordelijkheid nemen en gedegen plannen bedenken, zijn nu net niet bepaald de sterkste kanten van de vier Homies.

Abonneer gratis

op de digitale krant