Afbeelding

Kindervoorstelling in De Meerpaal: Op stap met Dirk Scheele

Cultuur

DRONTEN - 'Op stap met Dirk Scheele: op de boerderij'. Dat is de titel van de kindervoorstelling voor peuters en kleuters op zaterdag 10 januari om 15 uur in De Meerpaal.

Persbericht De Meerpaal:

"Dirk woont op een echte boerderij met veel dieren, een hooiberg, een schuurtje en een tractor. Hij heeft het daar erg naar zijn zin, maar het is wel wat stil. Tijd voor een feestje! Via zijn postduif stuurt Dirk uitnodigingen rond. Maar als alles klaar staat en gasten arriveren niet, maken de dieren van de boerderij zich zorgen. Heeft de postduif wel de juiste brievenbussen gevonden? En komt iedereen op tijd voor het feest? Beleef deze prachtige show voor peuters en kleuters op zaterdag 10 januari in De Meerpaal.

Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma's op de kinderzender Nickelodeon. Dirk heeft ook al een groot aantal cd's en dvd's voor kinderen uitgebracht en hij ontving voor De Liedjesspeeltuin een speciale award voor 100.000 verkochte cd's. Dirk Scheele bespeelde de afgelopen jaren succesvol de theaters met shows als Het Wonderwoud, Hé kijk's, Vroem Vroem. Dikkie Dik, limonade met prik, Huis-, Tuin- en keukenliedjes en Dikkie Dik en z'n vriendjes."