Afbeelding
Bert Jan Idzinga

Raak! geeft exclusief instore optreden bij Hafkamp Modeschoenen in Dronten

Cultuur

Op zaterdag 24 oktober 2015 om 10:00 uur komen Daan, Roos en Sharon van Raak! langs bij Hafkamp Modeschoenen  in Dronten met hun instore-tour ‘Eén Stap’. De meiden zullen in de winkel hun allernieuwste single ‘Eén Stap’ ten gehore brengen en daarna is er kort de tijd voor een meet&greet met deze swingende meiden.

Lijkt het jou dus leuk Raak! te ontmoeten? Kom dan gezellig langs in de winkel van Hafkamp Modeschoenen in Dronten op 24 oktober 2015. Zorg dat je er op tijd bij bent.

Onlangs kondigden Daan, Roos en Sharon hun eigen schoenencollectie ‘Raak! by Red-Rag’ aan. Een schoenencollectie voor stoere meiden die vanaf deze maand te koop is bij meer dan 200 schoenwinkels in heel Nederland.

En om dit heugelijke feit te vieren gaan de meiden van Raak! in september en oktober langs bij een groot aantal schoenwinkels in Nederland. Ze zullen daar hun nieuwste single ‘Eén Stap’ zingen, welke natuurlijk perfect aansluit bij de ‘Raak! by Red-Rag’ collectie. Hierna is er nog tijd om met de meiden op de foto te gaan en delen Daan, Roos en Sharon kleurplaten, fotokaarten en handtekeningen uit.

Raak! by Red-Rag collectie

Schoenenmerk Red-Rag Girls is in juni een te gekke samenwerking aangegaan met de meidengroep Raak!. Raak!, bekend van RTL Telekids, bestaat uit Daan, Roos en Sharon. Drie meiden met een totaal verschillend karakter. En dat is te zien aan de vier hippe meidenschoenen in de collectie. Of je nou sportief en stoer bent of juist een glamourgirl; jij gaat jouw favoriete schoenen vinden in de Raak! bij Red-Rag collectie.

Theatershow ‘Raak en de Magische Schoentjes’

Er waren eens twee magische schoentjes...

Vanaf 4 oktober touren de meiden van Raak! door heel Nederland met hun eerst theatershow ‘Raak! en de Magische Schoentjes’. Een magische familievoorstelling, waarin vele beroemde sprookjes voorbij zullen komen. Een swingende show vol fantasie en magie, waarin de meiden van Raak! knotsgekke avonturen beleven en vaak jouw hulp nodig hebben om er voor te zorgen dat alles goed afloopt.

Bij aankoop van een paar schoenen uit de ‘Raak! by Red-Rag collectie’ maak je kans op gratis kaartjes voor de theatershow ‘Raak! en de Magische Schoentjes’, een meet&greet met de meiden en de mogelijkheid om het nummer ‘Eén stap’ te downloaden.

Wil je meer weten over Raak!, de theatershow of Red-Rag? Dan kun je een kijkje nemen op www.ditisraak.nl / www.demagischeschoentjes.nl / www.red-rag.nl

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 4 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 4 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 5 uur geleden