Afbeelding

Amplifier, Different en Flavour dingen naar plek op Meerpaaldagen

Cultuur

DRONTEN - Amplifier, Different en Flavour treden zaterdag 12 december op in De Rede van Dronten. De drie coverbands doen mee aan de Battle of the Bands, een wedstrijd met als hoofdprijs een optreden op de 25ste Meerpaaldagen.

Amplifier is een Flevolandse coverband, opgericht in 2007. ,,Van partyband tot sfeervolle bruiloftsband; Amplifier is geschikt voor elk feest op elke locatie’’, schrijven ze zelf.

Ook Different is een coverband: ,,Wij spelen zowel Engels als Nederlandstalige pop- en rockmuziek uit de jaren 60 tot en met de huidige top 40.’’ Deze band bestaat uit Hanneke Doze, Michiel de Zwart, Gert Lok, Jaap van Duin en Jo Goudbeek.

De coverband Flavour schrijft over zichzelf: ,Wij verzorgen sfeervolle en eigentijdse muziek voor jouw feestje. Onze playlist varieert van soul- en popsongs tot soft rockmuziek.'' De bandleden zijn: Willeke Brouwer, Douwe Brouwer, Roel Smits, Thomas Rebel en Paul Drost.

Band met Dronten

,,De bands die zaterdag het podium op gaan, hebben allemaal een sterke band met de gemeente Dronten. De verwachting is dan ook dat er een echte strijd wordt geleverd om de finaleplaats’’, schrijft de stichting ProDronten, de organisator van de Meerpaaldagen.

Het is de tweede avond van de Battle of the Bands. De winnaar gaat naar de finale op 2 april.

 

 De band Flavour treedt op in De Rede van Dronten.
 Different
Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 11 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 12 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 12 uur geleden