Lily en Tamara bij het Glazen Huis.
Lily en Tamara bij het Glazen Huis.

Lily Frank brengt cheque èn boek naar Glazen Huis in Heerlen

Cultuur

HEERLEN - Auteur Lily Frank uit Swifterbant gooide zaterdag in Heerlen de opbrengsten van haar bundel Het Glazen Hart door de brievenbus van het Glazen Huis. Met de verkoop van het boek haalde ze samen met collega-auteur Tamara Haagmans tot nu toe 500 euro op voor 3FM Serious Request.

Lily Frank (pseudoniem voor Marijke Jansen) kijkt terug op een geslaagde actie. ,,Collega Tamara kwam vrijdag op het idee om alvast een bundel door de brievenbus te gooien. Het boek is toen ook groot in beeld geweest. Het doel dat we voor ogen hadden, namelijk om mensen al lezend te laten bijdragen aan 3FM Serious Request, mogen we zeker geslaagd noemen.’’

Aansluitend presenteerden beide auteurs hun bundel. Met een ruime opkomst van familie, vrienden en andere geïnteresseerden verliep deze presentatie naar wens. Lily Frank las een stuk voor uit Rode Kluis, haar bijdrage aan de bundel.

Het papieren boek is inmiddels vrijwel uitverkocht. Het Glazen Hart is nog wel volop verkrijgbaar als e-boek. De opbrengsten worden gedoneerd aan het goede doel.

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 2 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 2 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 3 uur geleden