Afbeelding
Erna Koelman

Flevolandse kunstenaars gezocht

Cultuur

De inschrijving voor de Tour of Art Flevoland 2016, voorheen Atelierroute Lelystad, is gestart. Wij hopen, evenals vorig jaar, weer veel deelnemers uit Dronten te trekken. De mailing over de inschrijving is verstuurd naar vele Flevolandse kunstenaars. Maar ook beeldend kunstenaars, die geen bericht hebben ontvangen, worden van harte uitgenodigd om in te schrijven!

In 2015 vond de eerste Flevolandbrede editie van Atelierroute Lelystad plaats. Deze nieuwe opzet, kunstenaars uit heel Flevoland i.p.v. alleen uit Lelystad, en meerdere kunstenaars per locatie, blijkt zeer te zijn gewaardeerd door deelnemers en bezoekers. Het evenement gaat daarom in deze nieuwe opzet door! Het evenement blijft weliswaar in Lelystad plaatsvinden, maar belangrijker is dat de naam duidelijk maakt dat er kunst uit heel Flevoland te zien is. Het evenement heet daarom vanaf dit jaar ‘Tour of Art Flevoland’. De Tour of Art Flevoland biedt bezoekers een rondgang langs Flevolandse kunst.

Ben je beeldend kunstenaar en heb je interesse om in te schrijven, kijk dan op de website van Tour of Art Flevoland, die nu nog www.atelierroutelelystad.eu heet, voor de deelnemersvoorwaarden en het inschrijfformulier. Inschrijving is mogelijk tot uiterlijk 4 maart. We hopen dat er ook dit jaar weer een groot aantal Dronter kunstenaars mee zullen doen.

Op de foto bekijken bezoekers, tijdens Atelierroute Lelystad 2015, kunstwerken van Dronter kunstenares Gré Dubbeldam.

(Foto: Erna Koelman)