Het jubileumconcert van Living Colours.
Het jubileumconcert van Living Colours. Ties Prak

Extra stoelen nodig bij jubileumconcert Living Colours

Cultuur

DRONTEN - Het jubileumconcert van gospelkoor Living Colours uit Dronten moest de afgelopen week verplaatst worden van de Ludgeruskerk naar De Lichtboei. Het had geen invloed op de belangstelling van het publiek.

Verslag Living Colours:

Zaterdag 16 april hield gospelkoor ‘Living Colours’ haar 35-jarig jubileumconcert. Een paar dagen voordat het zover was, werd duidelijk dat het concert op een andere locatie gehouden moest worden. Gelukkig hadden heel veel mensen ook de weg naar De Lichtboei gevonden en moesten er veel stoelen bijgezet worden.

Voorafgaand aan het concert werd een film getoond met een impressie van de voorbereidingen en interviews met de eerste dirigent Ada Wiegers en de huidige dirigent Erik Eleveld. Ook werden oude koorfoto’s geprojecteerd tot grote hilariteit van het aanwezige publiek, waaronder ook veel oud-koorleden die persoonlijk waren uitgenodigd.

Het koor zong dertien liederen in verschillende opstellingen en verschillende samenstellingen. De liederen werden ondersteund met prachtig beeldmateriaal. Zang, geluid, beeld, licht, alles liep mooi in elkaar over.

Het slotnummer ‘Let the rocks keep silent’ maakte de avond en het concert compleet en er volgde een daverend applaus. Living Colours kan terugkijken op een zeer geslaagd jubileumconcert.