Afbeelding
De Dukdalf

Enzo Knol verrast leerlingen Dukdalf tijdens musical in Dronten

Cultuur

DRONTEN - Bijna vijfhonderd bezoekers woonden vrijdag in de grote zaal van De Meerpaal een musical bij van groep 7 en 8 van openbare basisschool De Dukdalf. De avond begon met een vlog van Enzo Knol.

Verslag De Dukdalf:

In een uitverkochte grote zaal van de Meerpaal speelden groep 7 en 8 van basisschool de Dukdalf vrijdag de sterren van de hemel tijdens hun musical ‘Torenhoog’. Een musical die zich afspeelt op het dak van de hoogste toren van de wereld en ook gaat over social media en vloggen.

De avond begon verrassend met een vlog van niemand minder dan de echte Enzo Knol, waarin hij de leerlingen 'toi toi toi' wenste. De kinderen waren door het dolle heen en wisten niet wat hen overkwam.

'Ik ben echt een grote fan van Enzo' zegt Sam die de rol van Renzo de vlogger speelt. 'Dit is de mooiste dag ooit’.

Met meer dan 25 hoofdrolspelers, een live band, een professioneel decor en groot koor van leerlingen heeft De Dukdalf ook dit jaar weer een heel spektakel van de eindmusical gemaakt. Leerlingen, leerkrachten en vele ouders beginnen al in januari met de voorbereidingen zodat de bijna 500 bezoekers een fantastische musical kunnen aanschouwen die haast professioneel te noemen is.

‘Het is echt fantastisch om te zien hoe druk iedereen hier mee is geweest en dat Enzo Knol de moeite heeft genomen om de leerlingen succes te wensen is echt bijzonder’ zegt directeur Wim Abresch. ‘Onze school is de enige school in Dronten die op deze wijze de eindmusical neerzet en daar ben ik erg trots op’.

Meer dan zestig bedrijven uit Dronten (en omgeving) steunen de musical door het beschikbaar stellen van prijzen voor de verloting. Op deze manier is het voor de school mogelijk om jaarlijks een knalfeest van de eindmusical te kunnen maken. En dat doet de school graag, inmiddels al meer dan 50 jaar.