Meerpaaldagen krijgen na vuurwerk inderdaad een vierde dag met Nurlaila Karim

Cultuur

DRONTEN - Zoals aangekondigd in DeDrontenaar.nl krijgen de Meerpaaldagen dit jaar een vierde festivaldag. Na het geplande vuurwerk op zaterdagavond is het ook op zondag feest. ,,Een programma voor de hele familie’’, aldus de organiserende stichting ProDronten, ,,En een theaterbeleving met musicalster Nurlaila Karim.’’

Monique Smit trapt de zondag 14 augustus om 16 uur af met een programma voor de kleintjes. Afgelopen jaar stond zij in het theater en de tekenfilmpjes zijn dagelijks te zien zijn bij Telekids op RTL8.

Nurlaila Karim

Musicalster Nurlaila Karim (Miss Saigon, Sister Act, en nu te zien in The Bodyguard) brengt een muzikale ode aan de legendarische rocklegende Tina Turner. Deze show stond in het theater en komt nu naar de Meerpaaldagen met twintig mensen, waaronder drie danseressen, drie achtergrondzangers en een band.

In de pauze van de theatershow treden de dansers van DD Dancestudio uit Lelystad op. Het laatste optreden is in handen van de Dronter band Amplifier. Het zondagprogramma duurt tot 19.30 uur.

Meerpaaldagen

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 11 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 12 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 12 uur geleden