Afbeelding
De Meerpaal

Drontenaren kunnen meezingen in de musical ‘Ja Zuster, Nee Zuster’

Cultuur

DRONTEN - ,,Altijd al eens in een échte musical willen spelen?” De Meerpaal biedt liefhebbers in de gelegenheid om een rol te spelen in de musical ‘Ja Zuster, Nee Zuster’. Op zaterdag 27 mei 2017 staat deze voorstelling op de planken in de theaterzaal in Dronten.

,,Liefhebbers die graag een rol willen in deze nieuwe theaterproductie kunnen zich aanmelden voor de audities op dinsdagavond 6 september”, aldus De Meerpaal, ,,Samen met de regisseur en de zangdocent wordt gekeken welke rol een ieder kan vertolken in het geheel.”

Ervaring is geen vereiste

Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om deel te nemen aan de audities. Ervaring in zingen en toneelspelen is geen vereiste, want het wordt een voorstelling met zowel ervaren als onervaren acteurs. Ook aanmelden voor het ensemle is mogelijk. Auditie hiervoor is niet nodig.

De voorstelling wordt opgevoerd door Theaterschool Karakter. ,,Een hilarische musical met de tijdloze humor van Annie M.G. Schmidt en de heerlijke melodieën van Harry Bannink. Uiteraard volledig in een fris jasje gestoken”, aldus het theater in Dronten.

Aanmelden: activiteiten@meerpaal.nl.