Afbeelding
Mirjam Verschuren

Inschrijven voor Tour of Art Flevoland kan tot 4 maart

Cultuur

Inschrijven voor Tour of Art kan tot 4 maart

De inschrijving voor de 2e Tour of Art Flevoland (t/m 2015 Atelierroute Lelystad) loopt voorspoedig. De ervaring heeft geleerd dat er ieder jaar kunstenaars zijn zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn verlopen is. Om dat te voorkomen worden alle Flevolandse beeldend kunstenaars bij deze nogmaals van harte uitgenodigd om in te schrijven voor de Tour of Art Flevoland, die plaatsvindt op zaterdag 7 en zondag 8 oktober. Inschrijven is mogelijk tot en met 4 maart 2017.


De inschrijving loopt goed, en het lijkt een mooie mix van technieken van beeldende kunst te worden. Uiteraard zijn meer aanmeldingen altijd welkom, zodat ook tijdens deze Tour of Art een mooie variatie aan kunst te zien zal zijn.
De deelname aan de Tour of Art Flevoland staat open voor zowel amateurs als professionele beeldend kunstenaars. Wel worden de inschrijvingen beoordeeld door een onafhankelijke commissie, bestaande uit drie mensen van buiten Flevoland, die veel ervaring hebben in het beoordelen van beeldende kunst, zoals kunstdocenten, galeriehouders, etc.
Kunstenaars die willen deelnemen hoeven niet te beschikken over een eigen locatie. Er zijn voldoende locaties beschikbaar waar tenminste drie deelnemers tezamen kunnen deelnemen. Dit zijn deels locaties die door Lelystadse bedrijven of andere organisaties beschikbaar gesteld worden, deels ateliers, beeldentuinen en/of huizen van Lelystadse deelnemers. Naast een aantal reeds eerder gebruikte locaties, zijn er ook weer nieuwe locaties beschikbaar. De organisatie zorgt voor een evenwichtige en passende indeling van de deelnemers over de beschikbare deelnemerslocaties in Lelystad.

Informatie over de Tour of Art Flevoland, inclusief de deelnemersvoorwaarden en het inschrijfformulier, zijn te vinden op de website van Tour of Art Flevoland, www.tourofartflevoland.nl. Inschrijving is mogelijk tot uiterlijk 4 maart.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 1 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 2 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 2 uur geleden