Afbeelding
Wim van der Zon

Ingezonden | Groenonderhoud? Ze moeten zich de ogen uit hun hoofd schamen!

Gemeente

DRONTEN - De gemeente Dronten moet bezuinigen. EĆ©n van de door het gemeentebestuur genoemde opties is bezuinigen op openbaar groen. Het is tegen het zere been van Wim van der Zon uit Swifterbant. Hij stuurde onderstaande reactie en bijgaande fotoā€™s:

Ik weet niet waar de wethouder de moed vandaan haalt om te spreken over een bezuiniging op het openbaar groen als er nu al voor de burger geen zichtbaar onderhoud wordt gepleegd. De wethouder en de raadsleden zouden eens meer moeite moeten doen om te kijken hoe het openbaar groen in de omliggende dorpen, en ja dan heb ik het dus niet over Dronten zelf, er bij ligt. Ter illustratie heb ik enkele fotoā€™s bijgevoegd.

Als het afmaaien van struiken valt onder onderhoud, zou je bijna zeggen: ze doen wat. Maar als je kijkt wat de gevolgen zijn als er daarna niets meer gebeurt, dan moeten ze de ogen uit hun hoofd schamen.

Misschien moet de wethouder en zijn ambtenaren eens wat gestructureerde en logischer met het onderhoud omgaan. Maai bijvoorbeeld niet als de grasveld vergaan zijn van het water door de vele regenval. Alles wordt stukgereden, diepe sporen blijven achter waardoor het aanzicht weer verloren gaat. Als je hierover bij de gemeente een opmerking maakt, geven ze niet thuis.


Fotoā€™s: Wim van der Zon


Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 6 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 6 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 7 uur geleden