Afbeelding
eigen foto Dronten Marketing

Dronten Marketing schenkt 50 bossen tulpen: „Vertel wie jou geluk brengt”

Gemeente

DRONTEN - De gemeente Dronten en Tulpenroute Flevoland stellen vijftig bossen tulpen beschikbaar voor inwoners, die hun geluk willen delen met mede-Drontenaren. „Vertel wie jou geluk brengt en wij brengen haar of hem een bos tulpen uit onze eigen polder”, aldus Dronten Marketing.

De actie wordt gehouden in het kader van de campagne ‘Dronten geeft je de ruimte’. Dronten Marketing, de organisatie achter die campagne, omschrijft de bloeiende tulpenvelden als ‘een geluksmoment: „Zo is er meer klein en groot geluk in Dronten. Met de actie ‘Deel je geluk, vertel ’t met tulpen’ krijgen inwoners de kans hun geluk te delen en door te geven.”

Wie maakt jou gelukkig?

„Drontenaren mogen ons vertellen welke andere Drontenaar hen gelukkig maakt”, legt Josje Waagmeester van Dronten Marketing uit, „Dat kan gaan om een buurman waarmee je regelmatig even een praatje maakt of bijvoorbeeld een vriendin die er voor je was op een moeilijk moment. En alles wat daartussen zit.”

Deelnemers geven op de website van Dronten Marketing hun motivatie. Na 24 april worden daaruit vijftig inzendingen geselecteerd. Een lokale bloemist bezorgt vervolgens op 30 april een bos tulpen bij de vijftig ‘geluksbrengers’.