fotoreportage van OV Ambassadeurs iop en rond het station Zwolle
fotoreportage van OV Ambassadeurs iop en rond het station Zwolle Foto: OV-ambassadeurs

Ingezonden: krijg tips voor het reizen met het openbaar vervoer

Nieuws Ingezonden

DRONTEN - Het is weer winter: dat betekent dat de dagen korter zijn en het eerder donker is. Wanneer u liever niet in de auto stapt als het schemerig begint te worden of het al donker is, dan biedt het openbaar vervoer een mooie uitkomst. OV-ambassadeurs kunnen u hierbij helpen! Ook wanneer u al even niet meer met het openbaar vervoer heeft gereisd. 

Stel uw vragen tijdens een inloopspreekuur 

Heeft u vragen over het reizen met trein, bus of haltetaxi? Stel ze dan aan een OV-ambassadeur tijdens één van onze inloopspreekuren. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen u graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland geven OV-ambassadeurs uitleg en helpen zij u op weg in het openbaar vervoer. 

Wanneer:            woensdag 1 februari 2023                                                                                 

Hoe laat:             10.00 – 11.30 uur

Waar:                   De Meerpaal, De Rede 80-82, Dronten

Telefonische spreekuren? 

Wilt u liever telefonisch contact met een OV-ambassadeur? Dan kunt u contact opnemen tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zitten dagelijks klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10.