Afbeelding

Sanne van Baal uit Dronten geeft in april een Mindfulness cursus

Partnerbijdrages

Sanne van Baal is eigenaresse van praktijk ‘Letting Go’. Ze coacht mensen, organiseert events en heeft al meerdere succesvolle Mindfulness cursussen gegeven. Op dinsdag 11 april start er weer één. De cursus vindt plaats op vier dinsdagavonden in april en mei. De data zijn: 11 en 18 april, 2 en 9 mei. De avonden duren van 19.30 tot 21.30 uur en vinden plaats bij de Open Hof (Dronten). Van tevoren aanmelden is verplicht.

De cursus bestaat uit vier avonden waarin mensen de beginselen leren van mindfulness en meditatie. Down to earth en heel praktisch, de cursus is voor iedereen geschikt die behoefte heeft aan meer rust en focus. “Het is prachtig om te zien hoe mensen met de materie aan de slag gaan, ik krijg vaak terug dat ze veel minder stress ervaren en beter slapen, ze gaan met veel meer rust de dag én de nacht door”, aldus de geboren en getogen Drontenaar.

Naast de cursus in april is praktijk Letting Go volop in ontwikkeling. ‘Mijn website wordt gebouwd nu en ik ben een nieuwe cursus aan het schrijven speciaal voor hoog gevoelige mensen, over hoe ze beter om kunnen gaan met hun sensitiviteit. Deze start in mei. Ik kijk er enorm naar uit om al mijn kennis op dit vlak te delen en mensen in hun kracht te zetten.’ Voor aanmelding en/of het verkrijgen van meer informatie over de cursussen kan contact opgenomen worden met Sanne via lerenmediteren@outlook.com of telefonisch 0614521052