Afbeelding

‘Hoor in Dronten’ geeft advies bij gehoorproblemen

Partnerbijdrages

DRONTEN - Aan de Jupiterweg 11 in Dronten is sinds kort de hoorpraktijk ‘Hoor in Dronten’ gevestigd, gericht op het leveren van alle merken hoortoestellen, gehoorbescherming en zwemdoppen.

“U kunt hier terecht voor deskundige hoorzorg en consultatie over tinnitus
(oorsuizen)”, aldus eigenares Martine van Moesdijk “De afgelopen jaren is door de zorgverzekeraars de nadruk komen te liggen op de goedkoopste hooroplossing in plaats van de best passende hooroplossing voor de klant”, zegt Martine van de Moesdijk, “Ik merk dat mijn klanten behoefte hebben aan een helder en onafhankelijk advies.”
“Ik heb daarom bewust gekozen om geen contracten met zorgverzekeraars en hoortoestelfabrikanten af te sluiten. Hierdoor word ik niet beperkt en kan ik samen met de klant op zoek naar de beste hooroplossing afhankelijk van de persoonlijke wensen en leefsituatie.”


Martine van de Moesdijk is sinds 1998 werkzaam als StAr gecertificeerd audicien/logopedist daardoor heeft zij een breed netwerk binnen de hoortoestellenbranche opgebouwd. “Ik heb voor verschillende werkgevers audiciensbedrijven gestart. Een eigen bedrijf was altijd een wens en deze wens komt nu uit.”


De praktijk is gelegen op de begane grond, heeft een aparte entree, een wachtruimte en een ruime, moderne praktijkruimte. “U bent altijd welkom voor een uitgebreide hoortest en een vrijblijvend advies. Draagt u al hoortoestellen en wilt u een second opinion of de instelling laten optimaliseren? Dit is ook mogelijk.”


Hoor in Dronten
Jupiterweg 11
tel. 06 - 1558 0740 of 0321 - 849 947
Praktijk alleen open op afspraak
info@hoorindronten.nl
www.hoorindronten.nl

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 13 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 13 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 14 uur geleden