Afbeelding
EuroParcs

EuroParcs nieuwe eigenaar Riviera Beach bij Biddinghuizen en Zilverstrand

Partnerbijdrages

APELDOORN- Met de aankoop van twee vakantieparken van de Oostappen Groep, waaronder één in België, heeft het familiebedrijf uit Apeldoorn een nieuwe stap in zijn bedrijfshistorie gezet. Daarnaast heeft de onderneming van de familie Vos voor het eerst in de geschiedenis vakantieparken gekocht die al een grote naam in de sector genieten. Want die status genieten de luxueuze vakantieparken Riviera Beach bij Biddinghuizen en Zilverstrand nabij het Belgische Mol.

,,Zowel Riviera Beach als Zilverstrand beschikt over een zeer breed scala aan faciliteiten en voorzieningen, aldus directeuren Wim en Wouter Vos. ,,Met de aankoop van deze twee vakantieparken kunnen wij een nog breder publiek binden aan EuroParcs. Daarnaast liggen beide vakantieparken voor ons zeer strategisch. Dankzij de A-locaties waarop de vakantieparken gelegen zijn, kunnen wij onze gasten in bijna heel Nederland regionaal een verblijf bieden. De aankoop van vakantiepark Zilverstrand in het Belgische plaatsje Mol biedt ons bovendien de mogelijkheid om het merk EuroParcs ook bij de zuiderburen verder op de kaart te zetten.”

EuroParcs is een dynamische organisatie en beschikt na deze overname over 13 resorts in Nederland, één resort in België en één resort in Bonaire. EuroParcs dankt dat succes mede aan de verkoop van kwalitatieve vakantiewoningen. Ook op de twee nieuwe aanwinsten gaan zij aan de slag met verkoop van dit type vakantiewoningen, maar daarnaast zijn ook alle jaargasten, seizoengasten en kampeerders van harte welkom.

Vakantiepark Riviera Beach ligt op een A-locatie en omhelst ruim 65 hectare, met op dit moment zo’n 1700 plaatsen, waaronder toeristische kampeerplaatsen, jaarplaatsen en verhuuraccommodaties. Het park ligt direct aan het Veluwemeer en beschikt over een ruim kilometer lang privéstrand. Daarnaast is er een jachthaven met 400 ligplaatsen en zijn er diverse voorzieningen, waaronder een overdekt zwembad, binnenspeeltuinen en verschillende horecagelegenheden.

Vakantiepark Zilverstrand, gelegen in het Belgische Mol, omvat 65 hectare met ruim 900 plaatsen, waaronder toeristische kampeerplaatsen, jaarplaatsen, verhuuraccommodaties en bungalows. Daarnaast is er een centrumgebouw met zwemparadijs, indoorspeeltuin, horeca-plaza en diverse extra faciliteiten. Op het park ligt een strandbad met eigen zandstrand en een aantal natuur –en visvijvers.

Werkgelegenheid
Van de overname van de vakantieparken zal ook de regio profiteren. Wim en Wouter Vos: ,,De ontwikkeling van elk van onze resorts gebeurt veelal door lokale bedrijven. We nemen daarna voor de horeca en het beheer van onze faciliteiten en resorts het liefst medewerkers uit de regio aan waar het resort gelegen is. Daarnaast dragen de resorts bij aan de aantrekkingskracht van de diverse regio’s als toeristische trekpleister.”

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 8 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 9 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 9 uur geleden