Afbeelding
eigen foto Het Baken

Het Baken 15 jaar een begrip in Dronten

Partnerbijdrages

Op 17 juni 2019 bestaat de christelijke boekhandel Het Baken in Dronten 15 jaar. Daarom vieren we de hele maand juni feest. We hebben verschillende gratis events en acties voor onze klanten. De eerste 150 klanten deze maand krijgen een leuk cadeau bij hun aankoop. Maar we hebben veel meer.

Op zaterdag 1 juni komen om 14:00 uur Drontense schrijvers signeren in Het Baken. Willy de Hoop van wie onlangs haar boek “Als morgen niet komt” is uitgekomen, Piet van der Vloed van wie zijn debuut roman is uitgekomen “Stratenmaker van God” en Reina Crispijn die samen met haar zus Margreet de roman “Het huis aan de Vecht” heeft geschreven dat deze maand uitgekomen is. Om 14:30 uur zal Harko Boswijk, bekend van de “De kerk draait door” hen interviewen.

Ook de kinderen vergeten we niet. Op woensdag 5 juni, vanaf 14: 30 uur mogen de kinderen komen knutselen in Het Baken. Het wordt een gezellige middag waarin we leuke knutselwerkjes gaan maken en natuurlijk mag ieder kind komen grabbelen in onze grabbelton.

Op woensdag 19 juni, om 14 30 uur hebben we opnieuw een kindermiddag met Michel de Boer, schrijver en illustrator, bekend van o.a. de verhalen van Opa Knoest. Maar hij heeft veel meer geschreven en geïllustreerd, zoals de boeken “”Het brullende leeuwtje” en “Het betweterige schaapje”, en nog veel meer. Hij komt voorlezen en zal laten zien hoe hij digitaal tekent. En natuurlijk krijgen de kinderen tips en mogen ze zelf aan de slag met tekenen. Ook deze dag zal er een grabbelton staan met leuke cadeautjes.

Deze twee weken zullen er ook allerlei acties zijn op kinderboeken.

Voor alle ladies van Dronten hebben we een speciale avond in Het Baken. Op vrijdagavond 14 juni vanaf 19:30 uur houden we een Ladiesnight. We hebben hiervoor de groep FaVor gevraagd voor een muzikale opluistering. FaVor is een vocal groep van 4 dames. Ze zingen al jaren samen en zijn o.a. bekend van “Nederland zingt”. Onze Drontense Yessica Pothof maakt deel uit van deze groep. Hilda Wardenier, eigenaar van Zsuzsie, zal ook aanwezig zijn om haar cadeauartikelen die wij in Het Baken verkopen te promoten. We hebben overigens de hele week 10% op alle cadeauartikelen. De inkom van de ladiesnight is gratis en elke klant die avond krijgt een goodiebag mee naar huis met leuke verrassingen.

Het laatste event van onze feestmaand is een workshop biblejournaling. Op vrijdag 28 juni van 14:00 uur tot 15:30 uur zal deze workshop gehouden worden door alweer een Drontenaar, Sabine Veen. Ook dit event is gratis. En ja, ook hier weer de hele week acties op bijbels en boeken.

We zijn dankbaar dat we als Het Baken al zo lang ons licht mogen laten schijnen in Dronten en we zijn enthousiast om dit feest samen met u te vieren. We verwelkomen u graag in onze winkel