Olaf Vrijs in de nieuwe hondenwasstraat Dogwash Dronten.
Olaf Vrijs in de nieuwe hondenwasstraat Dogwash Dronten. eigen foto

Olaf Vrijs opent hondenwasstraat Dogwash Dronten aan De Linge

Partnerbijdrages

DRONTEN - Olaf Vrijs heeft vorige week vrijdag een nieuwe hondenwasstraat geopend aan De Linge 9 in Dronten. Deze wasstraat heeft een eigen box tussen de drie autowasboxen van Carwash Dronten (voorheen Autowasstraat Dolfijn) ingenomen.

In deze hondenwasstraat kunnen zowel particulieren als bedrijven hun honden wassen. „Er zit een geautomatiseerde vriendelijke stemgestuurde computer in”, legt Olaf Vrijs uit, „Alle handelingen worden op een zeer eenvoudige manier uitgelegd.”

Bij de wasbeurt is inbegrepen: shampoo, conditionor, anti-vlooien- en anti-parasietenmiddel en uiteraard droog föhnen: „Er worden hoogwaardige producten gebruikt die de hondenvacht heerlijk zacht en langdurig lekker laten ruiken.”

‘Geklieder en gesmeer’

Volgens Olaf, die samen met zijn vrouw vier honden bezit, is Dogwash Dronten de uitkomst voor iedereen die het ‘geklieder en gesmeer’ met hun hond in eigen badkamer zat zijn.

De munten die voor de hondenwasstraat gebruikt dienen te worden, kunnen worden afgehaald bij Optima Eco Cleaning, eveneens van Olaf Vrijs en gevestigd tegenover de wasstraat, of bij De Groot Dierenvoeders.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 17 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 17 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 17 uur geleden