Alois Michielsen
Alois Michielsen eigen foto

Nieuwe kleding vrijwilligers STADronten gesponsord door SuperTank

Partnerbijdrages

DRONTEN - STADronten hield woensdag een sponsorbijeenkomst. Het bestuur nam daar de nieuwe kleding in ontvangst van sponsor SuperTank. „Hier zijn we heel erg blij mee”, zei voorzitter aldus Daniëlle Banis van de evenementenstichting.

„De frisse kleuren blauw en geel zorgen voor een goede zichtbaarheid van de vrijwilligers”, aldus STADronten, „Omdat regels veranderen voor evenementen, is er ook een rode variant. Hiermee moet je als organisatie aangeven wie de leiding hebben tijdens een evenement.”

Alois Michielsen

Uit handen van Connie Troisfontaine nam Alois Michielsen een grote bos bloemen in ontvangst: „Alois, jij bent al zoveel jaar actief voor alle evenementen. Ik vind dat je een heel groot applaus verdient en waardeer je inzet voor enorm.”

Voorzitter Daniëlle Banis benadrukte de vele verbindingen die zijn gelegd: „Er is een goede relatie met de gemeente, De Meerpaal en DOES. Maar ook werken we samen waar we kunnen met het AZC, bijvoorbeeld tijdens Koningsdag.”

Marketing

Diverse belangstellenden, waaronder wethouder Irene Korting, waren aanwezig om te luisteren naar een kleine terugblik op dit jaar en de presentatie voor het aankomende jaar. Cor Spronk gaf een lezing over ‘Sponsoring is pure marketing’.

Informatie