Afbeelding

Nelly Ceelen uit Biddinghuizen start winkeltje in babyartikelen: „Oma gaat ondernemen”

Partnerbijdrages

BIDDINGHUIZEN - Nelly Ceelen uit Biddinghuizen opent volgende week een winkeltje in Polder Living & Lifestyle aan De Dieze 50 in Dronten: „Unieke en handgemaakte baby-artikelen, kleertjes en meer.”?

De gepensioneerde oma vertelt: „Zolang ik me kan herinneren maak ik al kinderkleding. In 2017 heb ik samen met mijn schoondochter Annemieke een eigen merk opgericht: Nellies. Samen zoeken wij mooie stoffen en nieuwe patronen. Ik maak wat wij samen bedenken en Annemieke regelt de PR op sociale media.”

De Regenboog

Tot voor kort werkte Nelly nog bij De Regenboog en deed zij Nellies er ‘een beetje bij’. Nu zij met pensioen is kan en wil zij meer tijd aan het merk besteden. Middenin de coronacrisis start ze haar winkel.

Annemiek Ceelen: „Er is op dit moment veel vraag naar unieke babyartikelen, iets anders dan standaard. Wij leveren dat. Bij Polder Living & Livestyle kun je relatief ‘veilig’ door de grote winkel lopen en kun je met gemak 1,5 meter afstand van elkaar houden. Daarnaast leveren zij nu ook op zaterdag gratis aan huis binnen de gemeente Dronten. Hierdoor kun je toch een leuk cadeau voor iemand kopen.”

In de winkel liggen vooral artikelen als babynestjes, tipitenten, knuffeltjes, maar ook pyjamaatjes en speelgoed voor de allerkleinsten.