Lizet Verheul met haar oma voor de nieuwe winkel.
Lizet Verheul met haar oma voor de nieuwe winkel. Attest Communicatie

Kaatje naar hoek van Redepassage: „Mooiste pandje van Dronten”

Partnerbijdrages

DRONTEN – Lizet Verheul is met haar winkel Kaatje verhuisd van De Redepassage 13 naar nummer 28, het voormalige pand van Stijl Juweliers. „We hebben nu echt het mooiste pandje van Dronten”, vertelt de eigenares.

Kaatje verkoopt in winkelcentrum Suydersee ‘modieuze kleding, leuke accessoires en bijzondere cadeaus’. Afgelopen donderdag is de winkel feestelijk geopend. „De reacties waren stuk voor stuk overweldigend”, vertelt Lizet. Het pand is iets kleiner dan de vorige locatie, maar volgens Verheul komt het assortiment hier beter tot z’n recht.

Opvallende stap

De verhuizing is een opvallende stap in coronatijd. Lizet Verheul vindt het echter van belang om niet bij de pakken neer te zitten en nieuwe wegen te behandelen: „Daar hoort ook een nieuw pand bij. Onze oude locatie huurden we. Deze nieuwe locatie kwam vrij en we konden het ook nog eens kopen. Daarmee is het van onszelf.”

Kaatje bestaat negen jaar. De naam is een eerbetoon aan ‘Kaatje’ Kanis, de oma van Lizet. De trotse oma – die zelf binnenkort negentig jaar hoopt te worden – was bij de opening aanwezig: „Maar ze had haar winkel niet naar mij hoeven vernoemen, hoor. Dat is teveel eer.”

Vorige winnaars van het Beste Idee van Dronten.
Wat is er donderdag te doen? Beste Idee, Swifterbant-zuid, Whitney Houston 1 uur geleden
Bol Van Staveren is verhuisd.
Nieuwe woningen aan De Noord merken niks van herrie van de Praxis. 2 uur geleden
Marc Jaskulski
Politie publiceert zoekactie voor vermiste Marc Jaskulski (36) 14 uur geleden