André Hanekamp
André Hanekamp eigen foto

André Hanekamp start met onlyheadshots.nl: portretfoto’s voor profielen

Partnerbijdrages

DRONTEN - AHfotostudio van André Hanekamp in Dronten is gestart met een nieuwe service: het maken van portretten onder de naam onlyheadshots.nl. De foto’s kunnen gebruikt worden voor iemands CV en voor profielen op Linkedin en andere sociale media.

„Profielen met een foto worden 21 keer vaker bekeken dan profielen zonder. Ze ontvangen 36 keer meer berichten met profielfoto”, weet André Hanekamp, „Mensen hebben nou eenmaal graag een gezicht bij je naam en vormen onbewust al een beeld van jou zonder ook maar één woord te hebben gewisseld.”

De klant kan er voor kiezen om de foto’s in de studio van Hanekamp te laten maken. Het is ook mogelijk om op locatie te fotograferen: „Uiteindelijk bepaalt de klant welke uitstraling het beste bij hem of haar past.”

Serieuze business

André Hanekamp startte ruim 10 jaar geleden met fotografie: „In die tijd was Hyves erg populair als social media-platform en begon ik resultaten van fotoshoots te delen. Al snel kreeg ik naar aanleiding hiervan aanvragen voor fotoshoots. Wat begon als een hobby groeide vrij snel uit naar een serieuze business.”

Onder de naam AHfotostudio is de ondernemer inmiddels honderden shoots verder en hoewel hij op allerlei fototerreinen actief is, geniet het maken van portretten zijn voorkeur: „Dat ene unieke moment vereeuwigen, dáár gaat het om.”

Informatie