Afbeelding
Foto aangeleverd

Oktober Woonmaandacties bij Van den Berg INTERIEUR

Partnerbijdrages

Van klassiek tot modern, iedereen slaagt bij Van den Berg Interieur. Het bedrijf heeft voor elk wat wils: voor elke smaak en voor elk budget. Op het gebied van vloeren en raamdecoratie biedt de interieurspecialist een ongekende keus. Het familiebedrijf uit IJsselmuiden bestaat 49 jaar en heeft dus een schat aan ervaring en gedegen vakkennis. In oktober biedt van den Berg INTERIEUR enkele bijzondere acties.

Breng nu een bezoek aan de 400 m2 grote showroom en profiteer van de woonmaandacties. Klanten krijgen 15 procent korting op diverse producten van Luxaflex. Ook zijn de vloerkleden in de aanbieding met kortingen die oplopen tot wel 70 procent. Op de “Berg Collectie” zit een korting van 15 procent op tapijt, pvc, laminaat en gordijnen. Op vouwgordijnen en houten jaloezieën lopen de kortingen op tot 15 procent.

De collectie van Van den Berg is constant in beweging.  In de showroom kijkt iedereen zijn of haar ogen uit. Alle producten en systemen voor raamdecoratie, vloerbedekking en zonwering worden tentoongespreid. Daarnaast is er nog keus uit wanddecoratie en tafelkleden. Alles is te zien, voelen en proberen. Een sterk punt is de erg uitgebreide collectie vloerbedekking die omvat onder andere: tapijt, laminaat, vinyl, maroleum, pvc-vloeren en schoonloopmatten. Van den Berg biedt hoogwaardige producten tegen een zeer scherpe prijs. Hierdoor kan ieder budget slagen. Kom gauw langs voor een kijkje in de fraaie showroom. De showroom is te vinden op slechts 200 meter van het NS Station Kampen. Parkeren met de auto kan voor de deur. (gratis) 

Van den Berg INTERIEUR

Baan 10

8271 BE IJsselmuiden

(038) 331 37 61