Afbeelding
Foto: aangeleverd

De ultieme gids over het bedrijf AUTODOC

Partnerbijdrages

Als je de onderdelen van je auto hebt gecontroleerd en je er achter bent gekomen dat een component toe is aan vervanging dan zou je onder meer de site AUTODOC kunnen gebruiken om een vervangend product aan te schaffen. Deze Duitse webshop is ondertussen al 12 jaar actief op de markt en is in die tijd uitgegroeid tot één van de grote spelers van deze industrie in Europa. Mensen uit 26 Europese landen kunnen namelijk al onderdelen van hun auto kopen op AUTODOC. Hierbij hebben ze de keuze uit maar liefst meer dan 2,5 miljoen artikelen. Hieronder kun je nog meer informatie over AUTODOC vinden.

Autodoc is gespecialiseerd in het online aanbieden van onderdelen voor voertuigen. Dit kunnen vervangingsonderdelen voor alle merken en modellen waaronder Elektrische auto’s maar bijvoorbeeld ook accessoires. Het van oorsprong Duitse bedrijf komt is gevestigd in Berlijn. Van daaruit is men stevig aan het groeien. Zo is het bedrijf inmiddels in 27 landen actief. Natuurlijk is Nederland een van die landen. Op onze markt bereikt men de klanten via haar website en Android en iOs apps.Op basis van kenteken kan er gezocht worden naar onderdelen en accessoires voor elk type auto. Zonder specifiek kenteken kan je ook door middel van het menu zoeken. Naast auto’s kan je ook terecht voor onderdelen voor motorfietsen en vrachtwagens, waarmee Autodoc haar marktpotentieel nog verder heeft vergroot.De dienstverlening van Autodoc stopt niet bij de levering van onderdelen. Want op de website zijn ook diverse handleidingen en instructievideo’s te raadplegen die klanten helpen bij het vervangen of installeren van de bestelde onderdelen en accessoires. Ook kunnen de onderhoudsschema’s van afzonderlijke automodellen worden geraadpleegd om te weten welke werkzaamheden wanneer uitgevoerd dienen te worden. Dit geldt natuurlijk ook voor elektrische en hybride voertuigen.

Betalen en bezorgen

Als je auto een vervangend onderdeel nodig hebt dan kun u dat vinden op AUTODOC. Je kunt je aankoop betalen op een aantal manieren. Zo is het mogelijk om het geld over te schrijven via de bank, maar je kunt ook gebruik maken van een creditcard of van je online PayPal rekening. Bovendien is het in Nederland mogelijk om per factuur te betalen, al kun je natuurlijk voor iDeal kiezen. Er zijn tevens meerdere mogelijkheden bij het bezorgen van de AUTODOC artikelen. Bestel je banden? Dan zullen ze gratis geleverd worden. Ook een bestelling van boven de 120 euro zal gratis verzonden worden, anders zal het leveren 9,95 euro inclusief BTW kosten. 

Informatie genomen van autodoc.nl

!