Afbeelding
Foto aangeleverd

Het Schwarzwald Rijssen, Dé bedrijfsfeest locatie

Partnerbijdrages

Voor het leukste bedrijfsfeest ga je naar Het Schwarzwald in Rijssen. Het Schwarzwald is een partycentrum met spraakmakende activiteiten, moderne feestzalen en met een centrale ligging aan de A1 is Het Schwarzwald goed bereikbaar, ongeacht waar je vandaan komt.


Jaarlijks breiden we het activiteiten aanbod uit en de nieuwkomer onder de activiteiten is de E-Chopper tour.

E-Chopper tour (Tip)
Heerlijk genieten in de prachtige Twentse omgeving op de gave E-Chopper.
Een helm is niet nodig en een bromfietsrijbewijs is al voldoende om op dit coole voertuig te mogen toeren door de bosrijke omgeving en aan de hand van een duidelijke routekaart gaat het helemaal goedkomen. Een E-chopper tour is zowel in arrangement vorm als los te boeken.

Daarnaast bieden we het hele jaar door de populaire buggy bugxter tour aan.

Offroad buggy Bugxter tour (Meest geboekt)
Buggy rijden is actie, adrenaline en vrijheid! Een ervaring die je altijd bij zal blijven.
Het buggy rijden komt pas echt tot z’n recht op de onverharde paden. Buggy rijden bij Het Schwarzwald is dan ook voor een groot deel off the road, waarbij u de mooiste paden en uitzichten te zien krijgt van het Hollandse Schwarzwald landschap, onder begeleiding van een ervaren en gecertificeerde instructeur,

Ook hebben we nog veel meer gave activiteiten om het bedrijfsfeest tot een groot succes te maken. Wat denk je van quad rijden, scooter rijden, uitdagende escaperooms of 4x4 rijden op de crossbaan. Beleef ’t bij Het Schwarzwald!

Voor meer informatie of het reserveren van een spraakmakend bedrijfsfeest voor 2021 zie de volgende link: https://www.hetschwarzwald.nl/bedrijfsfeest/

Het Schwarzwald

Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
0548-518505