Afbeelding
Aangeleverd

Van Kesteren stroomt over……van de elektrische occasions!

Partnerbijdrages

Op zoek naar een stijlvolle, innovatieve en betrouwbare elektrische auto? Maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Van Kesteren biedt uitkomst. De Renault-dealer in Kampen en Zwartsluis stroomt namelijk over van de elektrische occasions. Zo rijd je al een Renault ZOE voor nog geen € 10.000,-. Met bijna tien jaar aan ‘elektrische ervaring’ is Van Kesteren dé plek om je in te pluggen in de wereld van de zero-emissions!

Elektrisch rijden biedt veel voordeel. De ontwikkelingen op het gebied van elektrische auto’s nemen een vlucht. Wist je dat er in Nederland inmiddels 145.000 rijden? En niet zonder reden. Zo betalen de eigenaren geen wegenbelasting en brandstofkosten, profiteren ze van lage onderhoudskosten en stil rijgenot en dragen ze bij aan een schoner milieu. Opladen doe je snel bij de vele openbare laadpalen of makkelijk thuis via je eigen laadaansluiting. Ook biedt de overheid een aantrekkelijke regeling. Bij de aanschaf van een elektrische ZOE- of TWINGO-occasion ontvang je € 2.000,- subsidie (op is op).

Een mooi voorbeeld is een grijze Renault ZOE uit februari 2016, met 63.000 kilometer op de teller. Deze biedt Van Kesteren aan voor slechts € 9.545,-. Haal daar de € 2.000,- van de overheid vanaf en je rijdt al een elektrische auto van nog geen vijf jaar oud voor € 7.500,-. “Zo wordt elektrisch rijden wel heel bereikbaar”, aldus Van Kesteren.

Van Kesteren laadt je op

Van Kesterens hart stroomt over van passie voor elektrische auto’s. Als sinds 2011 verkoopt en onderhoudt de Renault-dealer ze. Zowel nieuwe als gebruikte wagens; alle kennis en ervaring is aanwezig om jou aan jouw elektrische droomauto te helpen. En omdat meerdere monteurs bij Van Kesteren speciaal opgeleid zijn in het sleutelen aan elektrische auto’s hoef je voor het onderhoud nooit ver weg.

Gevarieerd aanbod elektrische occasions

Benieuwd wat Renault te bieden heeft op het gebied van elektrische auto’s? Van Kesteren beschikt over een gevarieerd occasionaanbod. Denk aan een stijlvolle Renault ZOE, een stoere stads-TWINGO of een compacte TWIZY. Maar ook op het gebied van plug-in hybrids (een combinatie van een brandstof- en elektrische motor) is Van Kesteren ‘the place to be’.

Gratis een uitgebreide proefrit

Geïnteresseerd geraakt? Van Kesteren stelt je in staat om een uitgebreide proefrit aan huis te maken (in deze regio, daarbuiten in overleg). Dompel je twee dagen lang onder in de vele voordelen van elektrisch rijden. Profiteer bij aanschaf van een auto van de Renault Top Occasion Garantie tot twee jaar en een aflevering aan huis. Meer weten? De medewerkers van Renault Van Kesteren helpen je graag verder. Bekijk hier het aanbod van elektrische occasions.

www.vankesterenrenault.nl/occasions