Afbeelding
Aangeleverd

Dé 3 woontrends van 2021

Partnerbijdrages

Na een gek en onrustig coronajaar zijn we allemaal weer toe aan wat meer rust. Dit is dan ook terug te zien in de woontrends van 2021. Ook ons huis willen we weer op orde en rustig hebben nu de kinderen weer naar school mogen en er minder thuis gewerkt wordt. Wij zetten de top 3 woontrends van 2021 voor je op een rijtje!

1. Eiken natuurlijke kleuren

De kleurtrends voor 2021 zijn neutrale en aardse tinten. Deze kleuren bieden rust en ruimte in ieder huis. Lichte houtsoorten passen hier dan ook goed bij en het hout zal zich blenden met de rest van het interieur. Wanneer je lichte houtsoorten combineert met wit, creëer je een Scandinavisch gevoel in je huis. Combineer je licht eiken hout met zwart, dan zal dit wat stoerder staan in je interieur.

2. Een eikenhouten eyecatcher

De woontrends van 2021 zijn bedoeld om rust en ruimte te creëren in je huis, maar dit betekent zeker niet dat je geen eyecatcher mag hebben. Wanneer je een eyecatcher in je huis wil, houd er dan wel rekening mee dat je interieur rustig blijft. Dit doe je door bijvoorbeeld een boomstamtafel neer te zetten. Een grote eiken eettafel valt toch op, maar door een lichte eiken kleur past het toch goed bij de rest van je interieur en creëer je rust en ruimte. Het is een eyecatcher met een echt karakter.

3. Beachlook en zandkleuren

Licht eiken meubels kunnen goed gecombineerd worden met een beachlook interieur. Dit doe je door de muren wit te houden en je eiken meubels met een lichte lak af te dekken. Zo blijf je het dichtst bij de natuurlijke licht eiken houten kleur. Mocht je de beachlook helemaal willen afmaken, dan kun je ook nog je plafond afwerken met eikenhout. Hierdoor gaat de ruimte meer spreken. Bij een beachlook hoort ook kleur in je huis. Een bos droogbloemen is de perfecte decoratie die past bij een beachlook en kleur aanbrengt in je interieur. Ook zorgen droogbloemen voor wat meer levendigheid in je interieur.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door De Marketing Reus

Afbeelding
Vanwege veiligheid éénrichtingsverkeer op De Zoom, Binnendoor en De Poort 22 uur geleden
Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 22 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 23 uur geleden