Afbeelding
eigen foto

Paardrijles voor kinderen en volwassenen bij Victorius Hoeve

Partnerbijdrages

SWIFTERBANT - Wendy Meijers geeft sinds een aantal maanden paardrijlessen bij Victorius Hoeve aan de Bosweg 10 in Swifterbant: „Wij verzorgen op kleinschalige wijze paardrijlessen en leuke activiteiten.” 

Op dit moment zijn er vier lespony’s: de zwarte C-pony Binky, C-pony Goldy, Sammie ‘een hele leuke bonte D-pony’ en sinds kort de grote E-pony Snoopy. Ook is er een groot paard genaamd Foxy Lady van 1,75 meter hoog om lessen mee te volgen: „Maar dit kan alleen als je al kan paardrijden.” Wendy is gediplomeerd Oruninstructrice. „De lessen zijn met maximaal twee tegelijk”, vertelt ze, „Er is veel persoonlijke aandacht waardoor je het paardrijden snel leert. In de lessen doen we verschillende activiteiten zoals dressuur, balkjes lopen, springen, houding en zitles, gymnastiekles te paard, spelletjes te paard en proefjes oefenen.” 

Er is een kantine met verwarming waar de ouders tijdens de lessen mee kunnen kijken. En er is zowel een binnen- als een buitenbak, waardoor de lessen ook bij slecht weer doorgaan. Behalve de lessen organiseert Victorius Hoeve met regelmaat activiteiten. Zo was er onlangs voor ‘t eerst een onderlinge wedstrijd: „Iedereen ging met een grote glimlach naar huis!” De paardrijschool hanteert een minimumleeftijd van 6 jaar. Bij kinderen onder de 14 jaar moet er een ouder aanwezig zijn. Een rijles van dertig minuten kost € 22,50. In het begin worden de lessen per keer betaald, daarna is er een vijfof tienlessenkaart. 

Neem contact op om een afspraak te maken via 06 - 3445 2740 of kijk op Facebook: Victorius Hoeve dressuur en springlessen of op de website www.victoriushoeve.nl 

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 1 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 2 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 2 uur geleden