Afbeelding
Aangeleverd

Stalen deuren, helemaal van nu en van later!

Partnerbijdrages

Denk jij ook aan stalen deuren voor je interieur? Helemaal niet gek, stalen deuren zijn de grote trend op het gebied van deuren op dit moment. Wij vertellen je er graag meer over!

Wat maakt een stalen deur bijzonder?

Wanneer je aan woontrends dan komen er meestal zaken voorbij als basiskleur, meubilair, enzovoort. Echter, stalen deuren zijn ook zeker een populaire trend op dit moment. Misschien heb je al wel eens stalen deuren bij vrienden, kennissen of familie in het interieur gezien. Stalen deuren worden ook steeds vaker op kantoor gebruikt.

Een stalen deur is bijzonder. Dit is logisch, stalen deuren geven een chique, moderne en exclusieve look aan je interieur en daarnaast zorgen ze ook voor een hoop ruimtelijkheid. In stalen deuren worden grote hoeveelheden glas verwerkt. Dat zorgt voor een optimale lichtinval en dus meer ruimtelijkheid.

Daarnaast is de isolatiewaarde van stalen deuren beter dan deuren van welk ander materiaal dan ook. Je kunt met stalen deuren dus ook gaan besparen op de energierekening!

Ook heb je te maken met deuren die vaak decennialang meegaan, je hoeft je de komende tijd geen zorgen meer te maken over het vervangen van je deur. Een stalen deur kan tevens prima tegen een stootje, is amper gevoelig voor beschadiging en wordt in bijna alle gevallen afgewerkt met veiligheidsglas dat zo goed als niet niet stuk te krijgen valt. Ook wanneer je kinderen hebt is een stalen deur met grote hoeveelheden glas dus geen enkel probleem.

Stalen deuren passen altijd en overal

De grote populariteit van stalen deuren is te herleiden naar het strakke en prachtige design, maar ook de veelzijdigheid ervan. Een stalen deur past namelijk in ieder soort interieur. Als ensuite deur tussen de keuken en woonkamer, of als toegang van de slaapkamer tot de badkamer. Het maakt niet uit, stalen deuren passen altijd en overal!

Stalen deuren maken het mogelijk om stijlvolle scheidingen te creëren tussen ruimtes zonder het aspect van ruimtelijkheid op te geven.

Stalen deuren zijn tijdloos

Stalen deuren hebben ook een tijdloos design. Ze zullen niet uit de mode raken! Zelfs al verander je het concept van je gehele interieur, een stalen deur zal nog altijd passend zijn, ook bij de grootste veranderingen. Er zijn situaties waarbij je bij verandering in het interieur rekening moet houden met het schilderen of zelfs helemaal vervangen van je deuren. Daar hoef jij je bij stalen deuren nooit zorgen over te maken!

Diverse soorten en maten

Stalen deuren zijn in allerlei vormen, maten, soorten en met allerlei soorten afwerkingen te krijgen. De twee meest gekozen varianten zijn de taatsdeur en de openslaande deur. Een taatsdeur kan zowel naar binnen als naar buiten openslaan dankzij het zogeheten taatsscharnier. Een schuifdeur is een praktische keuze met een enorme luxe uitstraling die zorgt voor comfort en praktische voordelen zoals geen rekening hoeven te houden met de hoek van het openslaan van de deur.

Heb je een brede ingang naar de badkamer? Dan kan een schuifdeur bijvoorbeeld extreem van pas komen. Heb je een inloopkast? Ook dan kan een schuifdeur een zeer aantrekkelijke optie zijn. Een schuifdeur is ideaal. Je kunt hiermee altijd alle ruimte van de kamer blijven benutten.

Stalen deuren op maat

Heb jij het liefst stalen deur op maat helemaal zoals jij dat wilt? Dat kan! Bij MetalWorxx kunnen zo goed als alle type deuren van staal op maat gemaakt worden. MetalWorxx blinkt uit in het leveren van maatwerk. Er wordt niet alleen gekeken naar het design van de deur, maar ook hoe dit het beste in het interieur past. De specialisten geven jouw interieur écht een boost met een deur die stevig is, veilig, praktisch, op maat gemaakt is en die er daarnaast altijd fantastisch uitziet!