Afbeelding
Aangeleverd

5 manieren om kerst onvergetelijk te maken

Partnerbijdrages

Het is bijna kerst en je wilt graag iets leuks doen voor je personeel en relaties. Geen nood! Er zijn verschillende manieren om dit goed aan te pakken. Dus lees snel verder zodat je hier nu mee kan beginnen.

Geef iets leuks mee

Wil jij je personeel en relatie graag iets geven voor kerst? Laat Notitieblokken bedrukken. Bij notitieblokken staat je logo en bedrijfsnaam prominent op de cover. Hierdoor wordt je bedrijf goed gepromoot bij je relatie. Bij je personeel heb je iets meer nodig dan alleen je logo en bedrijfsnaam, hierbij kan je voor iets persoonlijks gaan. Bij een kerstpakket zet je een logo met bedrijfsnaam in een kleiner formaat ergens in een hoek en zet je iets leuks prominent in het midden. Om het kerstpakket leuk af te maken kan je ook iets kleins extra meegeven. Voor dat kleinigheidje kan je natuurlijk mooie gondeldoosjes bedrukken en een beetje extra luxe meegeven. Je kan in de gondeldoosjes bijvoorbeeld een cadeaukaart stoppen zodat je medewerkers zelf iets leuks kunnen uitzoeken. 

Laat canvas tassen bedrukken

Je kan ook een leuke trend volgen en canvas tassen meegeven. Door het gebruiksgemak zijn canvas tassen leuk om mee te geven en heel makkelijk te bedrukken. Je kan bijvoorbeeld je personeel hun kerstpakket meegeven in een canvas tas. Door kerstpakketten op deze manier mee te geven kan je hele leuke persoonlijke teksten meegeven.

Geef je relatie een fles wijn cadeau

Om je relatie echt te kunnen verrassen kan je wijnkisten laten bedrukken. Op de deksel van de wijnkist kan je heel opvallend jezelf promoten. Uiteindelijk laat je de relatie zien dat hij of zij belangrijk is en kan jij jezelf ook nog eens goed promoten. Ook kan je flessenhangers laten drukken met een leuke boodschap. Op deze manier geef jij je relatie iets persoonlijks mee en laat je een goede indruk achter.

Stuur je medewerkers en relaties een leuke kerstkaart

Natuurlijk hoort een kerstkaart erbij. Het voordeel hiervan is dat je op een makkelijke manier je medewerkers en relaties laat zien dat ze belangrijk zijn. Maak een mooi ontwerp voor je kerstkaarten en stuur deze op. Met een kaart stuur je snel een persoonlijke boodschap naar al je medewerkers en relaties.

Zet een slee onder de kerstboom

Om je kantoor mooi af te maken kan je ook eens een slee bedrukken en onder de boom leggen. Dit geeft een leuk winters gevoel. Een slee is goed te bedrukken waardoor je een mooi ontwerp kan maken.

Dus pas deze adviezen snel toe en maak je kerst onvergetelijk!