Afbeelding
Aangeleverd

De 3 tuintrends van 2022!

Partnerbijdrages

Het is bijna weer tijd om de tuin onderhanden te gaan nemen. De zon schijnt al volop! Ben je van plan om het dit jaar eens helemaal anders te doen? Dan ben je hier op de goede plek. We hebben de 3 stijlvolste tuintrends van 2022 voor je op een rijtje gezet. Laat die vele barbecues maar komen!

Overkapping

Om het zekere voor het onzekere te nemen kun je er voor kiezen om een overkapping te laten plaatsen. Over het algemeen wordt er gekozen voor een mooie lichte houtsoort. Dit past natuurlijk mooi in het geheel als je veel groen in de tuin hebt. Toch zien we ook steeds vaker dat er gekozen wordt voor een stijlvolle variant die echt opvalt. Dit geeft een modieuze en strakke look aan een tuin.  Mocht je dat allemaal te donker vinden dan kun je kiezen voor een afdak met een doorzichtige variant van plexiglas of een prachtige lichtkoepel. Zo kun je zelfs wanneer het regent afgedekt buiten zitten.

Tuin als verlengde woonkamer

De zwarte overkapping is gebaseerd op de trend die we al een tijdje voorbij zien komen namelijk; de tuin gebruiken als verlengde woonkamer. Bij deze trend gaat het erom dat je een tuin zo inricht dat het mooi op de woonkamer afstemt. Vooral als je een glazen schuifdeur hebt om naar buiten is dit een goed idee. De woonkamer lijkt hier automatisch groter door. Daarna zul je vaker in de tuin zitten als je dat huiselijke gevoel ook buiten hebt weten te creëren. Een huiselijk gevoel kun je creëren door een grote comfortabele lounge set te plaatsen en door passende decoratie toe te voegen dat overeenkomt met wat je in de woonkamer hebt staan. Gebruik de kleuren die je veel ziet in jouw interieur bijvoorbeeld ook buiten.

Persoonlijkheid

Nu we allemaal de afgelopen periode veel meer tijd in huis hebben moeten spenderen, zijn we ons er ook meer bewust van de luxe die je hebt als je een leuke tuin hebt. Daarom is het belangrijk om het erg gezellig te maken. De laatste trend richt zich op het personaliseren van een tuin. We zien steeds vaker dat er grote foto’s of plaatjes in de tuin aan de muur gehangen worden. Een leuke foto van de familie, een zonnige locatie of een dier dat je leuk vindt. Hoe groter hoe beter. Deze afbeeldingen worden op trespa platen gedrukt. Gelukkig zijn de platen bestand tegen weer en wind en kun je er de volgende zomer weer zo van genieten.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 16 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 16 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 17 uur geleden