Afbeelding
Aangeleverd

Stichting Kunstraad Dronten organiseert de eerste Atelierroute in de gemeente Dronten Doe je ook mee?

Partnerbijdrages

De Open Atelier Route voor beeldend kunstenaars uit de gemeente Dronten, Ketelhaven, Swifterbant en Biddinghuizen wordt gehouden op
zaterdag 17 en zondag 18 september 2022 van 11.00 tot 17.30 uur.

De feestelijke opening van de Atelier Route Dronten vindt plaats op vrijdag 16 september in de Meerpaal op het centrale plein waar ook een overzichtexpositie wordt getoond met 1 representatief werk van de deelnemende kunstenaars. Op 17 en 18 september is het meerpaal plein ook geopend als startpunt zodat bezoekers van daaruit een keuze kunnen maken welke ateliers zij willen gaan bezoeken. 

De Kunstraad Dronten heeft een Open Atelier route commissie bestaand uit; Nicolaas Meijboom, Camille van Os, Willem van Baarsen, Aad Gordijn, Harry Arendonk. Zij proberen van dit dit evenement een jaarlijks terugkerend succes te maken.

Deelname 

Deelname staat open voor alle amateur en (semi-)professionele kunstenaars uit Dronten, Ketelhaven, Swifterbant en Biddinghuizen. Voor kunstenaars die nog niet bekend zijn bij de organisatie kan een ballotage van toepassing zijn dit ter beoordeling van de organisatoren. Kunstenaars die niet over eigen expositie mogelijkheden in Dronten, Ketelhaven, Swifterbant en Biddinghuizen beschikken kunnen deelnemen op een van de andere expositieadressen maar dienen dit zelf te regelen. 

Inschrijven voor deelname kan uitsluitend via het inschrijfformulier op de website atelierroutedronten.nl Daar vindt men ook alle overige informatie over de route.

Inschrijving sluit op 31 maart 2022.