Silvia Shire van Mondhygiënisten Praktijk Dronten
Silvia Shire van Mondhygiënisten Praktijk Dronten Foto: Aangeleverd

Mondhygiënisten Praktijk Dronten: ‘Voorkomen is beter dan genezen’

Partnerbijdrages

DRONTEN - Silvia Shire is in februari 2022 begonnen met de Mondhygiënisten Praktijk Dronten. Shire is in 2007 afgestudeerd als mondzorgkundige. In 2010 heeft ze aan de UVA haar Master Klinische Epedimiologie behaald. Na haar studie heeft ze in diverse praktijken gewerkt en lesgegeven aan de ACTA in Amsterdam.

Shire heeft nog twee praktijken: Mondhygiënisten Praktijk Lemmer (www.mondhygiënistenpraktijklemmer.nl) en Mondhygiënisten Praktijk Eemnes, in ’t Gooi (www.mondhygiënistenpraktijkeemnes.nl). “Mijn praktijk is ingericht met moderne apparatuur en instrumenten en voldoet aan de eisen van de tandheelkundige beroepsgroep en de overheid. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM), en sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KvP).

Voorkomen is beter dan genezen

“Voorkomen is beter dan genezen”, zo zegt Shire. Vaak krijgt ze de vraag wat ze doet. “Om mondproblemen zoals gaatjes, slechte adem, bloedend tandvlees en dergelijke te voorkomen en op te lossen, is de mondhygiënist de aangewezen specialist! De mondhygiënist is HBO-opgeleid en BIG geregistreerd op het gebied van preventieve mondzorg.”
Bovendien geeft de mondhygiënist onder andere fluoridebehandelingen, sealt ze kiezen, vult ze beginnende gaatjes en voert ze periodieke controles uit.
Om naar de praktijk te gaan heb je geen verwijzing van de tandarts nodig. Andere voordelen? Er is geen wachtlijst, de praktijk is ‘s avonds en in het weekend geopend, je kunt er professioneel bleken, kinderen tot 18 jaar zijn gratis en de praktijk is gespecialiseerd in patiënten met angst.

Maak vrijblijvend een afspraak bij Mondhygiënisten Praktijk Dronten. Dit kan door te bellen of te appen naar 06-24600515 of door te kijken op www.mondhygienistenpraktijkdronten.nl.

Dit is een partnerbijdrage.