Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Vergeet je niet om je telefoon goed te beschermen?

Partnerbijdrages

Een nieuwe telefoon kopen, is vaak een grote aankoop. Niet zelden moet je vele honderden euro’s betalen voor je nieuwe mobiel. Dat komt voornamelijk omdat je een hoogst geavanceerd apparaat koopt. Veel mensen kunnen het bedrag voor hun telefoon net opbrengen en bezuinigen vervolgens op de bescherming van hun telefoon. Zij nemen geen verzekering, noch een goed beschermhoesje. Dat kan heel duur uitpakken want mocht je je telefoon een keer onverhoopt laten vallen, dan is de kans groot dat je scherm aan diggelen is gegaan. Dat kan een heel dure reparatie worden en op zo’n moment betreur je het waarschijnlijk dat je niet even een hoesje had gekocht voor je telefoon. 

Een telefoon gaat veel langer mee als je een goed hoesje hebt

Het is helemaal niet moeilijk om je telefoon goed te beschermen. Het enige wat je nodig hebt, is een goed hoesje. Met zo’n hoesje blijft je telefoon veel ellende bespaard omdat hij nu niet meteen kapot zal gaan wanneer je hem laat vallen. Heb jij een iPhone 13? Kijk dan eens naar de vele iPhone 13 hoesjes die op de markt zijn gebracht. Je kunt deze hoesjes namelijk in heel veel verschillende uitvoeringen vinden, dus het bijna onmogelijk om niet te vinden waar jij naar op zoek was. Je kunt ook voor transparante hoesjes gaan zodat je bijna niet eens ziet dat je je telefoon optimaal beschermd hebt. 

Goede hoesjes besparen je heel veel onkosten

Als je je telefoon laat vallen en hij komt net even verkeerd terecht, dan is de kans groot dat je scherm aan diggelen ligt. Een nieuw scherm kost bijna altijd minimaal 100 euro. Dat is veel geld en zeker wanneer je weet dat je voor een paar tientjes een van de vele smartphonehoesjes had kunnen kopen. Deze hadden eenvoudig kunnen voorkomen dat je scherm helemaal aan gruzelementen ging. Vergeet daarom niet om een goed hoesje bij je telefoon te kopen want hier kun je nooit spijt van krijgen. Je telefoon blijft een hoop ellende bespaard en ook zal je telefoon heel veel langer in nieuwstaat blijven.

Maak van je telefoon ook je portemonnee

Tegenwoordig betalen veel mensen al met hun telefoon. Je hebt daarom bijna geen portemonnee meer nodig. Toch heb je wel vaak pasjes nodig in, bijvoorbeeld de supermarkt, de sportschool of in het verkeer. Je kunt daarom een telefoonhoesje kopen waarin je ook je pasjes kunt bewaren. Hierdoor hoef je dus geen losse portemonnee mee te nemen, maar stop je al je belangrijke pasjes gewoon in je telefoonhoes. Zo combineer je meerdere functionaliteiten en hoef je veel minder mee te nemen. Bekijk de mogelijkheden even online zodat je eenvoudig kunt selecteren welke hoesjes geschikt zijn voor jouw telefoon. Ook kun je online terecht voor mooie aanbiedingen.