Afbeelding
Foto: Hennie Joesten

Stap in een camper en je hebt meteen vakantie

Partnerbijdrages

Campers worden steeds populairder waardoor fabrikanten de vraag nauwelijks meer bij kunnen benen. Dat geeft de tweedehandsmarkt een impuls, zeker nu ook de verhuur meer dan ooit loont. De vakhandel verkocht in het eerste kwartaal voor het eerst meer dan vierduizend gebruikte kampeerauto’s. 

CamperConsult in Dronten biedt schitterende jong gebruikte én ook nieuwe campers aan. Eigenaar Robert Nederhoed is zelf fervent ‘camperaar’ en weet daardoor als geen ander wat belangrijk is bij de aankoop van een camper. “Ik weet waar de camper vandaan komt en ken de technische staat en historie. Daarbij vind ik goed advies zeer belangrijk en probeer altijd de camper te vinden die het best bij de wensen aansluit. En mocht de ideale camper niet in de showroom staan, dan ga ik indien gewenst ernaar op zoek.” 

Met een camper op pad is puur genieten, vertelt Nederhoed: “Je stapt in en je hebt meteen vakantie.” De Drontenaar ontdekte de camper zelf in 2005. Er ging een nieuwe wereld voor hem open. “Een camper biedt veel comfort en mogelijkheden. Het wordt een tweede thuis. En de manier van vakantie vieren wordt anders. Na een dagje ‘camperen’ zoek je een camping of mooie plek in de natuur en de volgende dag wacht er weer een nieuw avontuur.” 

Naast de showroom beschikt CamperConsult ook over een modern uitgeruste werkplaats. “We verkopen niet alleen campers, maar we leveren ook service, garantie en installeren de eventueel gewenste accessoires zelf.” 

CamperConsult bestaat 17,5 jaar en is gevestigd aan de Fazantendreef 16 in Dronten. Kom vrijblijvend langs of kijk op www.camperconsult.nl.