Afbeelding
Eigen foto

BrugMedia bestaat dertig jaar: ‘We leren graag je bedrijf kennen’

Partnerbijdrages

BrugMedia groeide in de loop van de jaren uit tot een uitgeverij met een marketing- en communicatiebureau en ontwerpstudio.

Dat ontwikkelde zich natuurlijk. Als een klant vroeg om een folder of een huisstijl, werd die gemaakt, want BrugMedia wil klanten graag ontzorgen. Dat groeide uit tot het verzorgen van de complete marketing en communicatie, van het schrijven van de nieuwsbrieven, het dagelijks bijhouden van de socialmediakanalen tot het bouwen van de websites.

De marketing- en communicatiespecialisten ontwikkelen creatieve campagnes voor organisaties. We bedenken een strategie, maken je zichtbaar, vertellen jouw verhaal en visualiseren het in print, online en op social media.

Onder het genot van een kop koffie leren wij graag jouw bedrijf kennen. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw unique selling points maar zijn vooral benieuwd naar andere usp’s: ‘untold selling points’. Waarbij gaat het om de onderscheidende eigenschappen van jouw organisatie waarvan jij je niet bewust bent.

Met onze expertise in marketing, online en offline reclame en communicatie kunnen wij jouw bedrijf helpen met het bereiken van jouw doelen.

Communicatie Kompas

Wil jij je doelgroep bereiken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je al bezig, maar is je bereik niet zoals je had verwacht? Wij helpen jouw doelen te bereiken!

Tekst gaat verder onder de foto.


Eigen foto

Dit doen wij door het ontwikkelen van een Communicatie Kompas, helemaal op maat geschreven voor jouw bedrijf.

Social media

Zit jouw doelgroep op social media, maar weet je zelf niet zo goed waar je moet beginnen? Of wil je juist meer interactie met jouw doelgroep. Daar is socialmediamarketingvoor nodig. 

Tekst gaat verder onder de foto.


Eigen foto

Socialmediamarketing is het inzetten van diverse socialmediakanalen zoals Facebook, Instagram of LinkedIn om zo in contact te komen met je doelgroep. Op die manier vergroot je jouw naamsbekendheid, word je online beter zichtbaar en ben je onderscheidend ten opzichte van je concurrenten.

Website

Groeit jouw bedrijf en is het nu echt tijd voor een website? Of is jouw website verouderd en ben je toe aan een nieuwe? Wij maken een website die aansluit bij jouw missie, visie en strategie. Jouw website is tenslotte toch je online visitekaartje.


Eigen foto

BrugMedia is een marketing & communicatiebureau, ontwerpstudio én uitgever met een sterke lokale en regionale binding.

Of het nu gaat om een advertentie in de krant, het bedenken van een nieuwe campagne, het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl of het beheer van jouw social media. Wij regelen het voor jou, van idee tot en met uitvoering.