Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Je figuur corrigeren of spieren sterker maken doe je bij In balans Dronten

Partnerbijdrages

Bij In balans Dronten kun je spieren opbouwen, plaatselijk afslanken, nek- en rugklachten verminderen, pijn verzachten en verzwakte spieren sterker maken. 

Hoe werkt het? Wij breken vet af en bouwen spierweefsel op door middel van ultrasound in combinatie met elektrostimulatie. Door ultrasound gaat het vet uit de vetcel en wordt het op natuurlijke wijze door het lymfestelsel afgevoerd. Daarnaast werkt onze apparatuur met elektrostimulatie (zwakstroom), waardoor de spieren bijna maximaal getraind worden.

De 2e methode is met EMS (Electro Muscle Stimulation). Door Tens electroden te plaatsen op diverse of enkele lokale gebieden van je lichaam, worden je spieren door externe stimulatie extra getriggerd. EMS wordt gebruikt om je spieren extra aan te spannen en wordt ook gebruikt bij training en herstel behandelingen. Ervaring leert dat deze behandeling de pijn kan verzachten en verzwakte spieren sterker maakt. Met behulp van EMS kun je daarom i.p.v. 45 % circa 90 % van je spieren gebruiken. Het is niet pijnlijk en niet gevaarlijk. Je voelt je spieren daadwerkelijk aanspannen, zonder dat je daarvoor hoeft in te spannen. Deze behandeling is heel goed voor herstel van corona, zorgt voor vermindering van nek- en rugklachten, overmatig vocht en cellulite, versterkt de huid en bindweefsel, activeert bloed en lymfedrainage, ontgift en zuivert je huid en geeft je meer energie.

Nieuwsgierig geworden en wil je een afspraak maken? App naar 06-30974724 of mail naar info@inbalansdronten.nl. Je betaalt slechts € 29,- (i.p.v. € 45,-) voor een proefbehandeling. Deze actie is geldig t/m eind van de maand.