Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Bij Brouwer Woninginrichting kan iedereen terecht: ‘Zowel jong als oud’

Partnerbijdrages

“Er is voor elk wat wils. De jongere doelgroep kan bij ons terecht, maar ook de oudere doelgroep. En er is voor ieder budget wel wat te krijgen.” Dat stelt Albertine, medewerkster van Brouwer Woninginrichting. Het bedrijf heeft vestigingen op Urk en in Lemmer, maar levert in het hele land.

Brouwer Woninginrichting is een familiebedrijf van de twee broers Brouwer, die zelf nog altijd de handen uit de mouwen steken. “Ze stofferen voornamelijk zelf”, vertelt een van de medewerksters. “Ze leggen vloeren, tapijt, dat soort dingen. Daarnaast zijn er mensen in dienst die helpen bij de verkoop.” De verkoop vindt sinds 2014 plaats op Urk, maar ook in Lemmer heeft Brouwer een showroom.

De doelgroep van het bedrijf is breed, gaat van jong tot oud en door heel het land. “Of het nou Zeeland is of Amsterdam, we komen overal. Voor raamdecoratie komen we eerst inmeten en maken we daarna een passende offerte voor de klant. Eenmaal akkoord doen we alles zelf. Dan heb je het bijvoorbeeld over de vloer egaliseren, de vloer leggen en de raamdecoratie plaatsen.”

Gratis 3D-ontwerp

Ben je geïnteresseerd in het opnieuw aankleden van jouw woning, maar weet je niet zo goed wat je wil? Bij Brouwer Woninginrichting krijg je gratis advies in de vorm van een 3D-ontwerp. Een digitale tekening van jouw woning, waarbij de vloer wordt uitgelicht, de raamdecoratie te zien is en je krijgt advies over onder andere het kleurenpalet. “We hopen zo een goed advies te geven”, duidt Albertine.

Voor meer informatie over Brouwer Woninginrichting kijk je op https://brouwerwoninginrichting.nl/. Daar zijn onder andere ook de openingstijden van de showrooms te vinden.