Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Met deze gadgets op zak ben jij klaar voor een rondje Dronten

Partnerbijdrages

Kies voor een dagje Dronten, wanneer je op zoek bent naar een leuk uitje. Ook de omgeving van Dronten heeft bezoekers veel te bieden. Denk aan de diverse fiets- en wandelpaden in de polder. Het vlakke landschap blijft je verbazen, zelfs wanneer je uit de regio komt! Rondom Dronten vind je verschillende andere plaatsen, welke het bezoeken waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan Lelystad en Almere. Iets verder bij Dronten vandaan vind je Amsterdam en Weesp. Leuke plaatsen voor een dagje uit! Bij een bezoek aan dergelijke plaatsen mogen een aantal gadgets niet ontbreken. Denk aan een hoesje om je telefoon te beschermen bij een val hiervan, of denk aan hippe Apple Watch bandjes om de show te stelen op het terras! Ook populair tegenwoordig: de Apple MagSafe. Het is een compacte pashouder, welke middels een magneet op de achterkant van je iPhone (hoesje) blijft plakken. 

Duurzame Apple Watch bandjes in tal van kleuren 

Wie op zoek is naar een modieus Apple Watch bandje heeft tegenwoordig keuze uit talloze varianten. Kies bijvoorbeeld tussen een bandje van RVS en kunststof. Standaard wordt er een kunststof bandje bij de Apple Watch geleverd. Ideaal wanneer je het horloge tijdens het sporten draagt, maar minder geschikt voor een middag op het terras of een avondje dineren in het restaurant. De RVS bandjes voor de Apple Watch hebben een classy, ietwat chique uitstraling. Ze zijn ook ideaal voor het dagelijks gebruik van je smartwatch op kantoor. 

Tip: laat de kleur van het gekozen Apple Watch bandje aansluiten bij de stijl van het hoesje van je iPhone. 

Leuke activiteiten in de regio Dronten 

Zoals eerder genoemd, heeft de omgeving van Dronten je veel te bieden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Oude Binnenstad van Elburg, waar je maar liefst 250 monumenten vindt. Deze monumenten hebben verschillende vormen; zoek naar wallen, grachten en bijvoorbeeld oude stukken van de oorspronkelijke stadsmuur van deze plaats. Ook Beekhuizerzand is een bezoek waard! Je vindt dit natuurgebied in de nabijheid van Harderwijk, op een klein half uur bij Dronten vandaan. Op vergelijkbare afstand vind je De Dellen bij Epe, evenals Molen de Hoop bij Harderwijk. Leuke bezienswaardigheden, waar je jezelf al snel een middag kunt vermaken. In plaats van cultuur, liever een dagje shoppen? Trek in dat geval naar Batavia Stad Fashion Outlet bij Lelystad.