Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Hoe richt je je huis in als een echte Drontenaar?

Partnerbijdrages

Dronten is een van de meest bekende plekken als het om festivals en sportevenementen gaat. Hiernaast kunnen veel jongeren er studeren als zij in de agrarische sector willen werken, maar het is ook een heerlijke plek om te wonen. Sta jij op het punt om te verhuizen binnen of naar deze stad? Dan zul je natuurlijk veel tijd gaan besteden aan het inrichten van het huis en is het fijn als je dit als een echte Drontenaar kunt doen. Wil jij weten hoe je dit voor elkaar kunt krijgen? In dit artikel zullen wij je hier meer over vertellen. 

Een moderne- en landelijk interieurstijl

Dronten is een relatief jong en wordt gekenmerkt door ruimte, rust en gezelligheid. Het heeft faciliteiten van een stad, maar tegelijkertijd ook een echt dorpsgevoel. Wanneer je een nieuwe woning in Dronten hebt gevonden, kun je daarom het beste voor een landelijke- of moderne interieurstijl kiezen. Een landelijke interieurstijl wordt gekenmerkt door witte muren in huis en meubels in natuurlijke tinten, zoals: zandkleur of een lichte bruin-, blauw-, of grijze tinten. Dit kan heel makkelijk gecombineerd worden met een moderne interieurstijl. Deze stijl straalt namelijk rust uit, wat heel goed past bij een woning in Dronten. Verder is het goed om de focus te leggen op handige open ruimtes, inbouwkasten, meubels op maat en strakke meubels in zwart, wit of grijs. Met een vidaxl salontafel in een zwarte of neutrale houtkleur kun je dus nooit misgaan. Het is belangrijk dit met zorg uit te kiezen, omdat dit het middelpunt van de zitruimte is. 

Accessoires

Kortom, het is super fijn om te wonen in Dronten. Dronten heeft het beste van twee werelden te bieden, namelijk: faciliteiten van een stad en een heerlijk dorpsgevoel. Wanneer je een nieuwe woning in Dronten hebt, kun je dit in de woning terug laten komen met een combinatie van een landelijke- en moderne woonstijl. Zo heb jij een huis als een echt Drontenaar!